غذای دانشجویی برای شام ، 19 غذای خوابگاهی ساده و سریع

به گزارش گردشیا، غذای دانشجویی برای شام چی بپزم؟ غذا چی درست کنم برای شام که به درد خوابگاه و خونه دانشجویی بخوره؟ اگر دانشجو هستید، احتمالا از پیشنهاد غذای ساده و فوری استقبال می کنید. غذاهای مقرون به صرفه که با مواد در دسترس و به سرعت تهیه می شوند، برای دانشجوها در اولویت است. برای خیلی ها غذاهای فست فودی و کنسروی، مجذوب کننده نیست یا حتی مصرف مداوم آنها، اصلا به صرفه در نمی آید و برای سلامت بدن هم مضر است. بنابراین چه در خانه زندگی می کنید و چه در خوابگاه دانشجویی، باید برای یا ناهار، به فکر غذاهای متفاوت، ساده، مقرون به صرفه، سریع و سیر کننده باشید. در این مقاله از در ما طرز تهیه انواع غذای دانشجویی برای شام را به شما آموزش خواهیم داد.

غذای دانشجویی برای شام ، 19 غذای خوابگاهی ساده و سریع

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

غذای دانشجویی برای شام چی بپزم؟

درست کردن غذای دانشجویی ساده، یک هنر است، چون همواره قرار نیست از بیرون برها غذا بگیرید، ضمناً دوره دانشجویی فرصت خوبی است تا بتوانید غذا پختن را یاد بگیرید و با دنیای مجذوب نماینده آشپزی آشنا شوید.

در ادامه این مقاله انواع غذای دانشجویی برای شام یا ناهار، غذاهای دانشجویی مقرون به صرفه، غذای خوابگاه دانشجویی، غذای دانشجویی با سیب زمینی، غذای دانشجویی ساده، خوراک اصلی دانشجوی ممکلت و … را می توانید پیدا کنید.

برای درست کردن این غذاهای ساده دانشجویی، احتیاجی به مهارت های پیچیده آشپزی نیست و دختر و پسر هم ندارد. ما در ادامه، به معرفی غذاهای دانشجویی برای شام می پردازیم.

ضمناً برای تهیه انواع غذای دانشجویی برای شام، شما به موادی مثل ، ، گوشت چرخ نموده، و ، ،، ، ،، ، چاشنی و ادویه جاتی مثل، ، ، ، و … احتیاج پیدا کنید. شما می توانید این مواد را به روش های خرید یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

1- ماکارونی با سویا

ماکارونی یک غذای ساده و مقرون به صرفه دانشجویی است که می توانید با سویا و قارچ به جای گوشت چرخ نموده درست کنید. حتی می توانید فقط مایه ماکارونی را با گوجه فرنگی پوره شده و تفت داده شده با پیاز و هویج درست کنید.

اگر هم مایه ماکارونی را جداگانه می خرید که کارتان کمتر می گردد. اما در کل ماکارونی به عنوان غذای خوابگاه دانشجویی برای شام، خیلی مورد استقبال قرار می گیرد. درست کردن ماکارونی برای شام دانشجویی ساده و مقرون به صرفه بسیار راحت است.

برای درست کردن یک ماکارونی قرمز خوشمزه با سویا و قارچ ابتدا حداقل نیم ساعت سویا را در یک لیوان شیر یا آب گرم خیس کنید و به آن مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.

بعد از این مدت سویا را آبکش کنید و خوب فشار دهید تا شیر اضافی آن گرفته گردد. پیازها را ریز و حبه ای خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی که پیازها سبک شدند کمی دیگر سرخ کنید تا کاراملی شوند.

زردچوبه را هم اضافه کنید و زمانی که زردچوبه تفت خورد و طعم خامی آن گرفته شد گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کنید. آب گوجه فرنگی باید خوب کشیده و سرخ گردد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته گردد.

برای آموزش ادامه مراحل می توانید روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

2- کوکو سیب زمینی

کوکوها انواع مختلفی دارند اما به عنوان غذای دانشجویی با سیب زمینی که به روش ساده و با مواد مقرون به صرفهی تهیه می گردد، می توانید کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی خام یا پخته، درست کنید. این کوکو هم مقرون به صرفه پایتان درمی آید و هم به مواد در دسترسی برای تهیه آن احتیاج دارید. ضمناً یک غذای سریع و فوری دانشجویی هم هست.

برای تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام، سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید. بهتر است پیازها را با رنده کمی درشت تر رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. سیب زمینی و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته گردد. تخم مرغ های هم زده را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. در صورت استفاده از سیر تازه، سیرها را ریز رنده و اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست درست گردد.

برای آموزش ادامه مراحلروی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

3- املت گوجه فرنگی

املت گوجه غذای اصلی دانشجوی مملکت است. علت آن هم ساده، مقرون به صرفه و فوری بودن آن است. ضمناً املت به خاطر استفاده از تخم مرغ در آن، غذای سیر نماینده دانشجویی هم هست.

می توانید به عنوان غذای دانشجویی برای شام و حتی غذا برای ناهار یا صبحانه هم در خوابگاه یا منزل دانشجویی املت درست کنید. اما درست کردن یک املت حرفه ای که بوی زهم تخم مرغ ندهد، فوت و فن هایی دارد که برای خوشمزه شدن این غذا، باید آن را رعایت کنید.

برای تهیه املت هم می توانید از رب گوجه بهره ببرید یا املت سریع و ربی درست کنید و هم از پوره گوجه بهره ببرید و ویتامین بیشتری به بدنتان برسانید. برای تهیه یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه در خوابگاه، به هیچ وجه نباید گوجه فرنگی پوست داشته باشد. مگر اینکه املت را بخواهید با گوجه رنده شده یا پوره گوجه درست کنید.

پس پوست گوجه را بگیرید و سپس گوجه فرنگی ها را در قطعات ریز و نگینی خرد کنید. کره را در یک ماهیتابه بزرگ و ترجیحا روحی بریزید. کره که آب شد، گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید.

صبر کنید تا آب گوجه فرنگی گرفته شده و گوجه فرنگی سرخ گردد. سپس مقداری زردچوبه به گوجه ها اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی زردچوبه گرفته گردد.

برای آموزش ادامه مراحل ، روی لینک مقاله کلیک کنید.

4- کوفته گوشت ساده و فوری

کوفته ساده با گوشت چرخ نموده یک غذای ساده و خوشمزه دانشجویی با گوشت چرخ نموده است که می توانید آن را همراه با برنج یا به عنوان غذای نونی برای شام یا ناهار خوابگاه سرو کنید.

معمولا برای تهیه این خوراک با گوشت چرخ نموده از گوشت چرخ نموده مخلوط و مقداری پیاز و ادویه استفاده می گردد. البته می توانید به جای گوشت چرخ نموده از گوشت مرغ چرخ نموده هم بهره ببرید. درست کردن کوفته با گوشت چرخ نموده بسیار ساده است و در زمان کمی آماده می گردد و به همین علت یک غذای عالی برای ایام امتحانات جهت بازیابی انرژی از دست رفته شماست.

برای درست کردن این کوفته گوشت آسون با گوشت کم، به عنوان غذای دانشجویی برای شام، گوشت چرخ نموده را در یک کاسه بریزید (می توانید مقدار گوشت را کمتر هم در نظر بگیرید. سپس یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و آن را رنده ریز کنید. بعد از رنده کردن پیاز، آب پیاز را بگیرید تا مایه گوشت شما حالت آبکی پیدا نکند.

تفاله پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را ترکیب کنید و مواد را برای چند دقیقه ورز دهید تا گوشت حالت چسبنده پیدا کند و مایه کوفته یکدست گردد. سپس به مقدار یک گردو از مواد بردارید و با دست گرد کنید. همه کوفته ها را به همین شکل آماده کنید و در آرد سوخاری بغلتانید. بعد کوفته ها را در روغن سرخ کنید.

برای آموزش جزییات و ادامه مراحل ، روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

5- دمی گوجه

دمی گوجه یا دمپخت گوجه یکی از خوشمزه ترین و سریع ترین غذاهای دانشجویی است که هواداران زیادی دارد. دمی گوجه به عنوان غذا برای دورهمی دانشجویی هم مناسب است و اگر می خواهید یک غذای دانشجویی با برنج درست کنید، یکی از ساده ترین غذاهایی است که در کمتر از 1 ساعت می توانید آن را بپزید همین دمی گوجه یا به قول برخی ها استانبولی پلو است.

برای تهیه دمی گوجه به عنوان غذای دانشجویی برای شام ساده، برنج را چند بار بشویید و در مقداری آب و نمک به مدت حداقل نیم ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه ها را بشویید و رنده کنید. سپس پیازها را نگینی خرد کنید. یک ماهیتابه روی گاز قرار دهید. مقداری روغن به آن اضافه کنید و صبر کنید تا روغن داغ گردد.

پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند. مقداری فلفل سیاه، دارچین و زردچوبه به پیازها اضافه کنید، کمی دیگر تفت دهید تا طعم خام ادویه ها گرفته گردد. بعد سیب زمینی های نگینی شده را هم در تابه تفت دهید و پوره گوجه را اضافه کنید و حرارت دهید تا آب اضافه گوجه تبخیر گردد و به روغن بیفتد.

برای آموزش ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

7- سوسیس بندری

اگر به عنوان دانشجو، ساندویچ سوسیس بندری یکی از فست فودهای مورد علاقه شما است، باید بدانید که طرز تهیه بندری در خوابگاه، کار بسیار ساده ای است. سوسیس بندری یک غذای فوری و خوشمزه دانشجویی است که کمتر کسی دست رد به آن می زند.

برای تهیه این غذای سریع دانشجویی ابتدا پیازها را خلالی و یکدست خرد کنید که موقع سرخ کردن نسوزند. وقتی پیازها سبک و سرخ شدند، رب گوجه فرنگی و ادویه جات را اضافه کنید تا طلایی شوند و طعم خامی آن ها گرفته گردد.

سوسیس های آلمانی را هم به صورت اُریب یا حلقه ای خرد شده را، جداگانه سرخ کنید و به سس آماده شده با رب و پیاز و ادویه اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس نصف لیوان فرانسوی دسته دار آب جوش یا ولرم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز مایه سوسیس بندری آبادانی ساندویچی خوب جا بیفتد.

برای آموزش جزییات و ادامه مراحل، روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

8- خوراک لوبیا گرم

برای یک غذای نونی و خوشمزه دانشجویی، به جای استفاده از کنسرو لوبیا، می توانید خوراک لوبیا گرم را خودتان در خوابگاه یا خانه دانشجویی تان درست کنید. تهیه خوراک نونی لوبیا گرم با لوبیا چیتی بسیار ساده است و حتی می توانید در غذاهای دیگر هم از آن بهره ببرید.

برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی باید در اولین مرحله لوبیاها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید. اگر زمان کافی برای خیساندن لوبیا ندارید، لوبیاها را یک بار بجوشانید و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید تا نفخ آن گرفته گردد.

لوبیاها را در یک قابلمه مناسب بریزید و مقداری آب اضافه کنید. به ازای هر 3 لیوان لوبیا چیتی باید 6 لیوان آب به لوبیاها اضافه کنید. سپس کمی فلفل سیاه، زردچوبه و روغن به این ترکیب اضافه کنید. قابلمه لوبیا را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا لوبیاها به خوبی نرم و پخته گردد.

برای آموزش ادامه مراحل و جزییات روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

9- سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه، یکی دیگر از خوشمزه ترین غذاها برای شام دانشجویی است که می توانید در خوابگاه و دورهمی با همکاری یکدیگر درست کنید. معمولا سمبوسه های با مواد مختلفی درست می شوند ولی ساده ترین مدل آن، سمبوسه سیب زمینی و بدون گوشت است. سمبوسه را می توانید با نان لواش یا یوفکا تهیه کنید.

برای تهیه این غذای ساده و لذیذ نونی، ابتدا در یک قابلمه میانه مقداری آب و نمک را جوش بیاورید. سیب زمینی ها را در آب و نمک خوب بپزید تا نرم و مغز پخت شوند.

سیب زمینی های پخته شده را بکوبید یا رنده کنید. سپس سیب زمینی ها را با نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و سبزی های معطر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

نان ها را به صورت مستطیلی برش برنید و مایه سمبوسه را بک طرف نان بریزید و سمبوسه را به صورت مثلثی بپیچید یا رول کنید. سپس سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ نموده و با سس تند سرو کنید.

برای آمورش جزییات مراحل و روش های مختلف می توانید روی لینک مقاله آن کلیک کنید

10- عدسی

عدسی هم می توانید یک صبحانه دانشجویی و هم ناهار یا شام دانشجویی باشد. این غذا سرشار از مواد مغذی است و طعم بسیار خوشمزه ای هم دارد. ضمناً زمان پخت زیادی هم ندارد. به همین دلیل می توانید آن را در فهرست پیشنهادی غذاهای ساده و سریع دانشجویی بگنجانید. اما برای این که عدسی لعابدار و خوشمزه گردد، باید نکاتی را در نظر بگیرید.

برای تهیه عدسی، بهتر است عدس ها را از قبل چند ساعت بخیسانید ولی اگر عجله دارید، می توانید یک بار عدس را با آب بجوشانید و آب آن را دور بریزید. بعد مقداری آب تازه روی عدس ها می ریزیم و می گذاریم تا با مقداری زردچوبه و روغن مایع یا روغن زیتون بپزد.

وقتی عدس ها نرم شدند، باید عصاره سبزیجات یا گوشت و سبزی های معطر دلخواه را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا روی شعله ملایم گاز خوب بپزد. بعد نمک و فلفل سیاه یا قرمز را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت نیم ساعت دیگر بپزد. برای یک عدسی خوشمزه باید سیر داغ و پیاز داغ هم درست کنید.

برای آموزش جزییات و مراحل برای غذای خوابگاه، روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

11- دو پیازه آلو

دو پیازه آلو در اصل همان دو پیازه سیب زمینی است که در بین شیرازی ها به دو پیازه آلو معروف است، علت آن هم این است که در زبان هندی ، به سیب زمینی، آلو گفته می گردد و شیرازی ها هم مثل هندی ها به سیب زمینی، آلو می گویند.

بنابراین در یکی از خوشمزه ترین غذاهای شیرازی اثری از آلو بخارا، آلو قیسی یا آلو جنگلی نیست و به جای آن از سیب زمینی استفاده می گردد. درست کردن دو پیازه آلو برای شام دانشجویی، بسیار راحت تر است و مواد ساده ای هم دارد.

برای درست کردن این غذای دانشجویی با سیب زمینی و پیاز، سیب زمینی ها را بشویید و در یک قابلمه بریزید. روی سیب زمینی ها مقداری آب بریزید تا حدی که آب روی آنها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

بعد از آبپز کردن، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را با چنگال یا گوشت کوب پوره و له کنید تا یکدست شوند. بعد پیاز داغ درست کنید و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به سیب زمینی های له شده اضافه کنید. در مرحله بعد سیب زمینی ها را در تابه با مقداری روغن تفت دهید.

برای آموزش جزییات و ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

12- پاستا آرابیتای بدون گوشت

پاستا آرابیتا، پاستا آرابیاتا یا پاستا عربیتا، یکی از پاستاهای اصالتا ایتالیایی است که در دسته پاستاهای وگان یا بدون گوشت هم قرار می گیرد. ماده اصلی این پاستا در اصل سس گوجه، رب گوجه فرنگی، فلفل تند و سیر است. پنیر پارمسان هم جزو جدانشدنی آن به شمار میرود.

پاستا آرابیتا را به عنوان یک غذای سیرنماینده، ساده و خوشمزه برای شام دانشجویی یا ناهار هم می توانید سرو کنید. خبر خوب اینکه این پاستا در زمان بسیار کمی تهیه می گردد.

برای درست کردن این غذای دانشجویی بدون گوشت، سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد یا رنده کنید و کنار بگذارید. ریحان ها را بشویید و وقتی آب خود را از دست دادند، آنها را به صورت ساطوری و ریز، خرد کنید.

گوجه فرنگی ها را بشویید و رنده کنید. فلفل چیلی یا فلفل قرمز تند را هم بشویید و ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. بعد سیرها را در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر آنها خارج گردد. بعد فلفل تند، رب گوجه و پوره گوجه را اضافه کنید. صبر کنید پوره گوجه فرنگی به روغن بیفتد تا سس این پاستا آماده گردد.

برای آموزش جزییات و ادامه مراحل طرز تهیه پاستا آرابیتا روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

13- اسپاگتی گوجه فرنگی ساده و پنیری

درست کردن اسپاگتی گوجه فرنگی، بسیار ساده است و زمان پخت و تهیه این اسپاگتی هم بسیار کم است. در عین حال، این غذا بسیار خوشمزه، خوشرنگ و سیر نماینده است. این اسپاگتی بدون گوشت درست می گردد و به همین علت یک غذای مقرون به صرفه و ساده دانشجویی محسوب می گردد. این اسپاگتی را بدون پنیر هم می توانید درست کنید.

برای درست کردن این غذا با ماکارونی، سیر را پوست بگیرید و ریز یا حلقه ای خرد کنید. روغن را در یک تابه عمیق بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس سیرها را در آن بریزید تا عطر سیر خارج گردد. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و بعد پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید.

اجازه دهید طعم خام پوره گوجه فرنگی گرفته گردد و پوره گوجه به روغن بیفتد. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم، گوجه ها را بپزید. در یک قابلمه اسپاگتی ها به مدت 7 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید و آبکش کنید. اسپاگتی را در تابه سس گوجه بریزید. مایه اسپاگتی و اسپاگتی را با هم ترکیب کنید.

برای آموزش جزییات و ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

14- کتلت بدون گوشت

طرز تهیه کتلت بدون گوشت در برنامه غذایی افراد گیاهخوار و کسانی که ممنوعیت مصرف گوشت دارند مرسوم است و اتفاقا یک شام دانشجویی مقوی و به صرفه.

چگونگی تهیه کتلت گیاهی و بدون گوشت شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما طعم و مزه بی نظیر این کتلت گیاهی باعث شده تا همه افراد با ذائقه های مختلف، از خوردن این کتلت خوشمزه لذت ببرند. دستور پخت های مختلفی برای کتلت وگن وجود دارد.

برای درست کردن کتلت بدون گوشت ابتدا سیب زمینی ها را تمیز بشویید سپس بگذارید تا آب آن کاملاً خشک گردد. سپس کف ظرف خود را به مقدار یک سانتی متر نمک بریزید. سیب زمینی ها را روی لایه نمک کف قابلمه گذاشته و درب قابلمه را ببندید. با حرارت کم، حدود 2 ساعت زمان ضروری است تا سیب زمینی ها کاملاً پخته شوند.

شما بعلاوه می توانید به روش معمول با استفاده از دو لیوان آب و یک قاشق نمک نیز سیب زمینی ها را بپزید. پخت سیب زمینی با آب جوش حدود یک ساعت زمان احتیاج دارد.

بعد از پخت پوست سیب زمینی ها را گرفته و با استفاده از رنده ریز آنها را پوره کنید. بعلاوه می توانید با استفاده از گوشتکوب، سیب زمینی ها را به خوبی له کنید. این کار را در یک ظرف بزرگ انجام دهید تا همه سیب زمینی ها به خوبی له شوند.

برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

15- خوراک سوسیس هندی

خوراک سوسیس هندی یک غذای نانی و ساندویچی هندی است که مانند دیگر غذاهای هندی با ادویه های متنوعی تهیه می گردد. این خوراک مخصوص هندی یک غذای سه سوته و فوری است و مناسب کسانی است که زمان زیادی برای آشپزی ندارند، به همین دلیل یک شام دانشجویی ایده آل محسوب می گردد.

در مرحله اول از طرز تهیه خوراک سوسیس هندی، پوسته پلاستیکی سوسیس را جدا کنید و آن را به شکل دایره و یا نیم دایره و به صورتی که نه خیلی ضخیم باشد و نه خیلی نازک برش بزنید. یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و آن را با مقدار کافی از روغن سرخ کردنی روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از آنکه روغن داغ شد، برش های سوسیس را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید از هر دو سمت سرخ شوند. سپس سوسیس ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را هم خوب بشویید و پوست بگیرید. سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و آنها را در همان روغنی که سوسیس را تفت دادید، تفت دهید. وقتی سیب زمینی ها به خوبی سرخ شدند آنها را نیز از تابه خارج کنید، در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.

یک یا دو عدد پیاز درشت را هم پوست بگیرید، بشویید و با یک چاقوی تیز به صورت خلالی درشت خرد کنید. پیاز داغ در خوراک سوسیس هندی حتما باید به صورت درشت باشد و در غذا دیده گردد. پیاز را تا جایی که سبک و طلایی گردد تفت دهید.

برای مطالعه ادامه مراحل و دانستن فرق سوسیس هندی با سوسیس بندری روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

انواع سالاد ماکارونی برای شام دانشجویی

سالاد ماکارونی یا همان سالاد پاستا، جزو غذاهایی است که به راحتی در خانه دانشجویی و خوابگاه می توانید درست کنید و با ذوق و سلیقه خود می توانید طعم های جدیدی را به آن اضافه کنید. برای مطالعه روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

16- سالاد ماکارونی با تن ماهی

با تن ماهی و ماکارونی، می توانید غذاهای متنوعی درست کنید اما متداول ترین غذای سرد و ساده با این دو ماده اصلی، سالاد پاستا با تن ماهی است. این غذا و پیش غذای ساده احتیاجی به پخت ندارد و مواد را باید به ترتیب، آماده و در آخر با هم ترکیب کنید.

معمولا از سس مایونز به عنوان سس سالاد پاستا با تن ماهی استفاده می گردد ولی می توانید از ماست چکیده یا ماست یونانی یا ترکیب ماست و سس مایونز هم به عنوان سس این مدل سالاد ماکارونی بهره ببرید.

برای درست کردن این سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی، باید ماکارونی را بجوشانید و آبکش کنید، سپس نخود فرنگی، ذرت کنسروی، خیارشور خرد شده، جعفری ساطوری شده، نمک، پودر آویشن، فلفل سیاه و دیگر چاشنی ها، سس مایونز و … را اضافه نموده و هم بزنید.

برای آموزش جزییات و ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

17- سالاد ماکارونی با تخم مرغ

سالاد ماکارونی با تخم مرغ یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین انواع سالاد ماکارونی ساده و پرطرفدار است که به درد یک شام دانشجویی مالی و سریع هم می خورد.

اضافه کردن تخم مرغ به سالاد ماکارونی بافت منحصربه فردی به آن می بخشد و روی بهبود طعم و مزه این غذا موثر است. برای درست کردن این سالاد پاستا با سس مایونز و تخم مرغ، باید ابتدا هویج، نخود فرنگی و ذرت را به صورت جداگانه آبپز کنید (اگر از کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت استفاده می کنید احتیاج به پختن آن ها نیست).

تخم مرغ ها را هم با مقداری آب و نمک در یک قابلمه کوچک بریزید و بپزید. ماکارونی را هم در آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس پیاز، خیارشور، فلفل دلمه ای، هویج، کرفس و تخم مرغ پخته را خرد کنید و در یک ظرف با هم ترکیب کنید.

سپس جعفری ها را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید.

برای مشاهده ادامه مراحل و جزییات روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

18- بیج بیج

بیج بیج یک غذای محلی استان های شمالی ایرانی است که پخت آن بیشتر در استان های گیلان و مازندران و استان زنجان از دوره قاجار رایج است. بیج بیج را با دستور پخت های مختلفی تهیه می نمایند اما رایج ترین آن طرز تهیه بیج بیج با گوشت چرخ نموده است. نخستین بار گیلانی ها بیج بیج را درست کردند و به صورت خورشت با برنج یا کمی کم آب تر به صورت یک غذای نونی آن را سرو کردند. بیج بیج یک غذای فوری و دو سوته مناسب شام دانشجویی است.

در اولین مرحله از طرز تهیه بیج بیج شمالی یک عدد پیاز درشت را بشویید، پوست بگیرید و سپس به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک تابه با مقدار مناسب انتخاب کنید، مقداری روغن سرخ کردنی در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. سپس پیازهای نگینی را به روغن داغ شده اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که پیازها سبک و شیشه ای شوند.

سپس باید گوشت چرخ نموده را به پیاز داغ اضافه کنید و به همراه پیاز داغ به خوبی با هم مخلوط کنید تا زمانی که گوشت چرخ نموده تفت بخورد و تغییر رنگ دهد. حالا ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه روی حرارت اضافه کنید. ادویه ها را در گوشه ای از تابه تفت دهید تا از حالت خامی دربیایند و عطر آنها بلند گردد. سپس ادویه ها را با گوشت مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا گوشت رنگ بگیرد.

برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

19- خوراک لوبیا و تن ماهی

خوراک لوبیا با تن جزو پرطرفدارترین غذاهای دانشجویی است. این خوراک را می توانید با انواع لوبیاها مثل لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و لوبیا عروس درست کنید.

برای درست کردن این غذای آسون دانشجویی در ابتدا لوبیاها را پاک کنید و سنگریزه و ناخالصی های آن را بگیرید. لوبیاها را در یک کاسه بریزید و بشویید تا گرد و خاک آن پاک گردد. روی لوبیاها مقداری آب بریزید و اجازه دهید چند ساعت خیس بخورند تا نفخ آنها گرفته و نرم شوند. اگر زمان کافی ندارید از کنسرو لوبیا چیتی بهره ببرید و آن را حتما به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

حالا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیرها را هم پوست بگیرید و رنده یا ریز خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیازها را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا وقتی که سرخ و طلایی گردد. بعد سیرها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج گردد.

آبی که لوبیاها را در آن خیسانده اید، دور ریخته و لوبیاها را در قابلمه بریزید. کمی لوبیاها را تفت دهید و بعد زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید. روی لوبیاها را به مقدار 2 لیوان فرانسوی دسته دار، آب ولرم یا جوش اضافه کنید و اجازه دهید آب بجوشد. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید لوبیاها روی حرارت ملایم برای 1 ساعت بپزند.

برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

سوالات متداول درباره غذاهای دانشجویی ساده و سریع

غذای دانشجویی با سیب زمینی چی درست کنم؟

برای غذای ساده با سیب زمینی می توانید کوکو سیب زمینی، سمبوسه سیب زمینی، دو پیازه آلو و دمی گوجه با سیب زمینی را امتحان کنید.

غذای دانشجویی ساده و مقرون به صرفه چی بپزم؟

در میان انواع غذای دانشجویی برای شام که هم به صرفه و هم مقرون به صرفه باشد، می توانید املت، اسپاگتی گوجه فرنگی، ماکارونی، خوراک لوبیا چیتی، سمبوسه، کوکو سیب زمینی، عدسی، دوپیازه آلو و … را درست کنید.

در خوابگاه چی درست کنیم؟

کوفته ساده، لوبیا گرم، سوسیس بندری، دمی گوجه، ماکارونی، انواع سالاد ماکارونی، اسپاگتی گوجه فرنگی بدون گوشت، پاستا آرابیتا و … را می توانید به راحتی در خوابگاه تهیه کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 بهمن 1403 بروزرسانی: 15 بهمن 1403 گردآورنده: gardeshia.ir شناسه مطلب: 2527

به "غذای دانشجویی برای شام ، 19 غذای خوابگاهی ساده و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذای دانشجویی برای شام ، 19 غذای خوابگاهی ساده و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید