دمی هندی با بال مرغ یک غذای تند و خوشمزه

به گزارش گردشیا، دمی هندی غذایی ساده و بسیار متداول در هندوستان است که بیشتر افراد آن را به طور متداول استفاده میکنند این غذا بسیار ساده است و خیلی سریع آماده می گردد .

دمی هندی با بال مرغ یک غذای تند و خوشمزه

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید.

مواد اصلی

زردچوبه به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم

زنجبیل به مقدار لازم

کنجد 1 قاشق غذا خوری

زیره سبز 1/2 قاشق غذا خوری

پیاز (سرخ شده) 1 عدد

بال مرغ 8 عدد

برنج 3 پیمانه

گشنیز (ساطوری شده) 2 پیمانه

سیر (کوبیده شده) 3 حبه

فلفل دلمه ای (خلال شده) 1 پیمانه

طرز تهیه

پیازداغ را در تابه ای ریخته، بال های مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه نموده و تفت می دهیم.

سپس فلفل دلمه ای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار می گذاریم. برنج را که از قبل خیس نموده ایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش می کنیم.

ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن می ریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم می نماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است.

سایر نکات

دمی هندی غذایی ساده و بسیار متداول در هندوستان است که بیشتر افراد آن را به طور متداول استفاده میکنند. این غذا بسیار ساده است و خیلی سریع آماده میگردد.

تندی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از فلفل قرمز هم در آن بهره ببرید تا تندتر گردد.

استفاده از بال مرغ اختیاری است و شما میتوانید از گوشت مرغ هم بهره ببرید و یا این غذا را بدون گوشت بپزید.

منبع: گردشبان
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: gardeshia.ir شناسه مطلب: 1508

به "دمی هندی با بال مرغ یک غذای تند و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمی هندی با بال مرغ یک غذای تند و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید