دمی هندی با بال مرغ یک غذای تند و خوشمزه
به گزارش گردشیا، دمی هندی غذایی ساده و بسیار متداول در هندوستان است که بیشتر افراد آن را به طور متداول استفاده میکنند این غذا بسیار ساده است و خیلی سریع آماده می گردد .

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید.
مواد اصلی
زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
زنجبیل به مقدار لازم
کنجد 1 قاشق غذا خوری
زیره سبز 1/2 قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ شده) 1 عدد
بال مرغ 8 عدد
برنج 3 پیمانه
گشنیز (ساطوری شده) 2 پیمانه
سیر (کوبیده شده) 3 حبه
فلفل دلمه ای (خلال شده) 1 پیمانه
طرز تهیه
پیازداغ را در تابه ای ریخته، بال های مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه نموده و تفت می دهیم.
سپس فلفل دلمه ای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار می گذاریم. برنج را که از قبل خیس نموده ایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش می کنیم.
ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن می ریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم می نماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است.
سایر نکات
دمی هندی غذایی ساده و بسیار متداول در هندوستان است که بیشتر افراد آن را به طور متداول استفاده میکنند. این غذا بسیار ساده است و خیلی سریع آماده میگردد.
تندی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از فلفل قرمز هم در آن بهره ببرید تا تندتر گردد.
استفاده از بال مرغ اختیاری است و شما میتوانید از گوشت مرغ هم بهره ببرید و یا این غذا را بدون گوشت بپزید.
منبع: گردشبان