نان کدو حلوایی، ساده و خوش طعم

به گزارش گردشیا، نان کدو حلوایی یکی از نان های خوشمزه بین المللی است. این نان علاوه بر دستور پخت ساده اش خواص خیلی زیادی هم دارد که آن را از بقیه نان ها متفاوت می نماید.

نان کدو حلوایی، ساده و خوش طعم

نان کدو حلوایی یکی از نان های بین المللی است که در سراسر جهان تهیه می گردد. در ایران نیز در استان گیلان آن را درست می نمایند. این نان بافت بسیار نرمی دارد. می توانید آن را به صورت مغزدار تهیه کنید. برای تهیه این نان دست به کار شوید و یک میان وعده سالم را در منزل تهیه کنید. شما به دلخواه می توانید روی نان را با کمی عسل رقیق شده کاور کنید تا براق گردد. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی

  • آرد سفید 450 گرم (4 پیمانه)
  • خمیر مایه 7 گرم (1.5 قاشق مرباخوری)
  • پوره کدو حلوایی 150 گرم (1/2 پیمانه)
  • آب ولرم 60 میلی لیتر (1/4 پیمانه)
  • شیر ولرم 80 میلی لیتر (1/3 پیمانه)
  • شکر 50 گرم (3 قاشق غذاخوری)
  • کره 50 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه پوره کدو حلوایی باید 200 گرم کدو حلوایی را پوست کنده و خرد کنید. سپس داخل قابلمه کمی آب بریزید تا پخته و نرم گردد. بعد از پختن داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.

مرحله دوم

آب ولرم را داخل یک لیوان یا کاسه ریخته سپس به آن یک قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه اضافه کنید. هم بزنید و یک درپوش روی لیوان بگذارید تا به مدت 10 دقیقه خمیر مایه عمل کند. (دمای آب حتما باید نه خیلی داغ نه خیلی سرد باشد که خمیرمایه عمل بیاید).

مرحله سوم

داخل یک کاسه تخم مرغ را بریزید. با چنگال و هم زن دستی بزنید تا کمی از لختگی خارج گردد. سپس به آن شیر ولرم و کره نرم شده و مابقی شکر و پوره کدو حلوایی و نمک را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست گردد. در ادامه خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید. بعد به تدریج آرد را اضافه نمایید.

مرحله چهارم

اندازه افزودن آرد تقریبی است. پس به تدریج اضافه کنید تا مانند خمیر وسط کاسه جمع گردد. بیش از حد آرد نریزید زیرا خمیر سنگین می گردد و پف نمی کند. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن از بین ببرید. 10 دقیقه آن را خوب ورز دهید. خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید و روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا پف کند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه خمیر پف کرد آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی چونه ها برش هایی ایجاد و وسط خمیر را سوراخ کنید. داخل سینی فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا دوباره حجم بگیرد. برای تماشا دستورهای بیشتر از کیک خانگی تهیه کیک شیر با شکلات داغ بدون فر را بخوانید.

مرحله ششم

روی نان ها را با کمی زعفران و قلم مو رومال کنید. سپس در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه در دمای 190 درجه قرار دهید تا نان ها بپزند. برای طلایی شدن روی نان ها 2 دقیقه گریل را روشن کنید. بعد از خنک شدن آن را از روی سینی فر بردارید.

نکات مهم برای تهیه نان کدو حلوایی

  • برای هم زدن آرد از قاشق چوبی بهره ببرید.
  • یک ظرف آب داخل فر بگذارید تا بخار کند و نان های لطیفی داشته باشید.
  • مرکز نان ها را که کمی گود کردید با گردو پر کنید.
  • می توانید از مخلوط گردو و گلاب و دارچین برای مواد میانی بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه:برای مطالعه بیشتر مطالب آشپزی مطلب تهیه کیک با سه قلم مواد بدون فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 23 مهر 1401 بروزرسانی: 23 مهر 1401 گردآورنده: gardeshia.ir شناسه مطلب: 2278

به "نان کدو حلوایی، ساده و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان کدو حلوایی، ساده و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید