طرز تهیه کدو شکری؛ یک پاستیل خانگی مجذوب کننده برای شب یلدا

به گزارش گردشیا، مطمئنا برای پذیرایی در شب یلدا، جایی هم برای شکلات یا آبنبات در نظر می گیرید. اما پیشنهاد می کنیم سال جاری کار متفاوتی انجام دهید و پیش از خرید آبنبات های بازاری، طرز تهیه کدو شکری را در خبرنگاران بخوانید تا بتوانید با استفاده از کدو حلوایی های پاییزی، خودتان در منزل، پاستیل خانگی درست کنید. البته اگر طعم کدو حلوایی را دوست ندارید باید بگوییم که این پاستیل های خانگی، طعم میوه های استوایی را می دهند و می توانند جایگزین مناسبی برای قند کنار چای باشند.

طرز تهیه کدو شکری؛ یک پاستیل خانگی مجذوب کننده برای شب یلدا
کدو شکری
زمان آماده سازی1 شبانه روز
زمان پخت غذابا حساب زمان خشک شدن کدو شکری، 3 تا 4 روز
مقدار سختینسبتا زیاد
مقدار کالری در هر 100 گرمبیش از 42 کالری

کدو شکری، پاستیل خوش طعم خانگی

کندی کدو یا همان کدو شکری، یک خوراکی خانگی سالم است که در آن خبری از مواد نگهدارنده یا رنگ های مصنوعی خوراکی نیست. ولی برای درست کردن آن ها باید همین روزها دست به کار شوید تا کدو شکری ها کاملا خشک شده و آماده مصرف باشند. در ادامه، مواد لازم و نحوه درست کردن کدو شکری آمده است:

مواد لازم برای تهیه کدو شکری

می توانید به جای آبلیمو، از نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو هم بهره ببرید. مواد لازم به شرح زیر است:

مواد لازممقدار مورد احتیاج
کدوی سفت2.5 پیمانه
شکر1 پیمانه
پوست سیب1 عدد
رنده پوست پرتقالنصف قاشق چایخوری
آبلیموی تازه3 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه کدو شکری

پیش از هر چیز باید بگوییم که بهتر است در تهیه کدو شکری، از قسمت سر کدو که بافت سفت تری دارد بهره ببرید و بقیه کدوها را برای طرز تهیه کوکو کدو حلوایی ، کنار بگذارید. مراحل کار به این ترتیب است:

  • مرحله اول: پوست کدو حلوایی را بگیرید و آن را به شکل حبه قند یا مستطیل های کوچک برش بزنید. البته از انواع قالب های کوچک هم می توانید برای این کار بهره ببرید.
  • مرحله دوم: حالا کدوهای قالبی، رنده پوست پرتقال، تکه های پوست سیب، شکر و آبلیمو را به صورت لابه لا با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس ظرف را چند ساعت در دمای محیط بگذارید.
  • مرحله سوم: در ادامه کار، ظرف را به مدت یک شب به یخچال منتقل کنید و در طی این مدت، گاهی محتویات آن را زیر و رو کنید. در این مدت، کدو آب می اندازد و مزه ها به خورد هم می روند.
  • مرحله چهارم: روز بعد، تکه های پوست سیب را از ظرف خارج نموده و ترکیب کدو را در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مرحله پنجم: به قابلمه نصف لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس، در حالی که محتویات آن را هم می زنید، 5 دقیقه دیگر صبر کنید تا شکر کاملا حل گردد و کدو به صورت ریز جوش بخورد.

نکته: در صورتی که کدو به مقدار کافی آب انداخته بود، احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.

  • مرحله ششم: پس از آن، حرارت را خاموش نموده، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید محتویات آن در فاصله 2 تا 3 ساعت در دمای محیط بماند تا خنک گردد.
  • مرحله هفتم: ضروری است این فرایند 5 دقیقه ای حرارت دادن کدو را 3 تا 4 بار دیگر تکرار کنید تا شربت کدو کاملا غلیظ گردد و به قوام آید.

نکته: در طول حرارت دادن، از هم زدن زیاد مواد خودداری کنید تا کدوها له نشوند. به علاوه، زمان جوشاندن را هم از 5 دقیقه بیشتر نکنید.

  • مرحله هشتم: به مرحله هشتم از طرز تهیه کدو شکری رسیدیم. به مدت 2 تا 3 ساعت صبر کنید تا کدوها داخل شربت غلیظ بمانند. پس از آن، در حدی که محتویات قابلمه کمی گرم گردد، دوباره حرارت را روشن کنید.
  • مرحله نهم: حالا یک صافی یا الک مناسب روی دهانه ظرفی دیگر قرار دهید و کدوهای گرم شده را داخل آن بریزید. در طرز تهیه کدو حلوایی شکری باید حوصله به خرج بدهید. چون حدود 3 تا 4 ساعت دیگر هم زمان می برد تا شیره کاملا از کدوها جدا گردد.
  • مرحله دهم: در ادامه، کندی کدو را داخل مقداری شکر بغلطانید و روی یک پارچه بچینید یا داخل سبدی جادار بگذارید و پارچه ای نازک روی آن ها بکشید تا در دمای محیط خشک شوند.
  • مرحله یازدهم: 3 تا 4 روز زمان می برد تا کدو شکری ها به طور کامل خشک شوند. اگر پس از این مدت احساس کردید کدوها هنوز حالت چسبنده دارند، آن ها را در مقداری آرد سفید بغلطانید.

این پاستیل های خوشمزه خانگی تا یک ماه در یخچال می مانند اما برای بیشتر از این مدت، باید از فریزر بهره ببرید. بعلاوه، اگر به طعم های پاستیلی علاقمندید می توانید از میان انواع دسر ساده شب یلدا ، طرز تهیه پاستیل انار را هم ببینید که در زمان کوتاه تری آماده می گردد.

پاستیل یلدایی فقط کدو شکری…

طرز تهیه کدو شکری را به صورت مرحله به مرحله و کاملا ساده و خلاصه برایتان شرح دادیم. حالا، اگر سرتان برای شب یلدا حسابی شلوغ است، اما وسوسه شده اید که طعم این کدو شکری های پاستیلی را هم امتحان کنید، راه چاره ساده تری هم وجود دارد. به سایت خبرنگاران بروید و با انتخاب سفارش آنلاین شیرینی ، دسر یا شیرینی مورد نظر خود را به صورت آنلاین سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 13 دی 1403 بروزرسانی: 13 دی 1403 گردآورنده: gardeshia.ir شناسه مطلب: 2517

به "طرز تهیه کدو شکری؛ یک پاستیل خانگی مجذوب کننده برای شب یلدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کدو شکری؛ یک پاستیل خانگی مجذوب کننده برای شب یلدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید