طرز تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی بهتر از نمونه بازاری با تمام نکات

به گزارش گردشیا، تارت از جمله دسرهای بسیار لذیذ و خوشمزه است که تارت توت فرنگی در میان آن ها بسیار خوشمزه و چشم نواز است. این دسر را می توانید در هر فصلی از سال که به توت فرنگی تازه دسترسی داشتید، تهیه و از طعم آن لذت ببرید. تنوع دستور تارت به قدری زیاد است که به راحتی می توانید آن را با دیگر میوه های فصل مانند تارت گردویی، تارت هلو و تارت آلبالو تهیه کنید. در این مطلب با طرز تهیه تارت توت فرنگی، این دسر محبوب، همراه شوید.

طرز تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی بهتر از نمونه بازاری با تمام نکات

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر تارت توت فرنگی

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • کره منجمد خرد شده 1.2 پیمانه
  • شکر سفید 1.4 پیمانه
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • آب سرد به میزان لازم

مواد لازم برای مواد میانی تارت توت فرنگی

  • پنیر خامه ای 220 گرم
  • خامه 2 قاشق غذاخوری
  • شکر سفید 4 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1.4 قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • زست لیمو ترش 1.2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای مواد رویی تارت توت فرنگی

  • توت فرنگی تازه 500 گرم
  • مارمالاد توت فرنگی 1.4 پیمانه

طرز تهیه تارت توت فرنگی

مرحله اول: آماده کردن خمیر تارت

در اولین مرحله از طرز تهیه تارت توت فرنگی به سراغ خمیر آن بروید. برای درست کردن تارت حرفه ای، ابتدا آرد، کره سرد، شکر و نمک را در غذاساز مخلوط کنید تا شبیه شن ریزه گردد. توجه کنید کره باید کامل سرد باشد؛ از کره آب شده یا به دمای محیط رسیده استفاده نکنید تا بافت خمیر خراب نگردد.

در ادامه آب سرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و منسجم گردد. خمیر آماده را به شکل گلوله جمع کنید، در کیسه بگذارید و به مدت یک تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا خمیر شما برای پخت و آماده سازی تارت توت فرنگی آماده است. در صورت نداشتن زمان کافی برای تهیه خمیر، از خمیر هزارلا بهره ببرید.

مرحله دوم: پخت خمیر تارت

پس از آن که خمیر در یخچال استراحت کرد، نوبت به قالب زدن و پختن آن می رسد. پس فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را با یاری وردنه به ضخامت تقریبا نیم سانت باز نموده و در قالب بیندازید.

سعی کنید خمیر را بزرگتر از قطر قالب در نظر بگیرید، حال آن را در قالب قرار داده و لبه ها را با انگشت فشار بدهید و اضافه خمیر را بگیرید. در ادامه کف خمیر را با یاری یک چنگال چندین بار سوراخ کنید تا خمیر شما در هنگام پخت، بیش از میزان پف ننموده و از سطح قالب بالا نیاید. اگر این روش برایتان کمی سخت است می توانید خمیر تارت بدون کره را امتحان کنید.

قالب را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) بپزید تا خمیر تارت تان کامل طلایی گردد. بعد از این مرحله، خمیر را با احتیاط از قالب بیرون بیاورید و روی یک توری قرار بدهید. اجازه بدهید تا کامل خنک گردد.

مرحله سوم: آماده کردن مواد میانی تارت

در این مرحله باید به سراغ آماده کردن مواد کرمی تارت بروید. شما برای درست کردن این تارت می توانید از پنیر خامه ای ویلی که بافت نرم و شوری کمتری دارد، بهره ببرید.

پنیر را که به دمای محیط رسیده به همراه خامه، شکر، زرده تخم مرغ، نمک، عصاره وانیل و رنده پوست لیمو ترش ترکیب کنید. مواد را با یاری لیسک یا همزن دستی آنقدر مخلوط کنید که بافتی یکدست پیدا کند. در ادامه یک لایه ضخیم از مواد پنیری روی خمیرهای تارت که حالا دیگر خنک شده اند، بریزید. مواد را به مدت 15 دقیقه دیگر در فر 180 درجه بپزید. شکیبا باشد تا تارت تان خنک گردد.

مرحله چهارم: چیدن توت فرنگی ها و تزیین کردن تارت

پس از سرد شدن تارت، نوبت تزئین با توت فرنگی است. ابتدا توت فرنگی ها را شسته، خشک نموده و قسمت سبز آن ها را جدا کنید. می توانید بسته به سلیقه تان، آن ها را کامل یا به صورت ورقه ای روی تارت قرار دهید.

برای ثابت ماندن میوه ها، یک لایه نازک مارمالاد توت فرنگی روی سطح تارت بمالید و توت فرنگی ها را بچینید. در صورت تمایل، با قلم مو کمی مارمالاد روی توت فرنگی ها بزنید تا ظاهری براق و مجذوب نماینده پیدا نمایند.

اکنون تارت توت فرنگی خوشمزه تان آماده سرو است. برای حفظ تازگی و طعم بهتر، این دسر را می توانید با گذاشتن در یک ظرف دربسته، تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در طرز تهیه تارت توت فرنگی

در این مطلب با دستور تهیه تارت توت فرنگی به روشی ساده و آسان آشنا شدید. اگر چه درست کردن این تارت قدری زمان بر است و مراحل تهیه مختلفی دارد، با این حال نتیجه خوشمزه آن، ارزش این کوشش را دارد. اگر شما هم تصمیم گرفته اید که در خانه این تارت پُر رنگ و لعاب را تهیه کنید، با این بخش همراه باشید تا با انواع تارت های توت فرنگی و نکات تکمیلی مرتبط با آن آشنا شوید.

طرز تهیه انواع تارت توت فرنگی

توت فرنگی از آن دسته میوه هایی است که در دنیای شیرینی پزی به علت رنگ، عطر و طعم در تهیه دسر، تارت، شیرینی و کیک به آن توجه بسیار می گردد. در ادامه با متداول ترین دستورهای تهیه تارت توت فرنگی آشنا می شوید که با ذائقه و سلیقه خودتان می توانید یکی از آن ها را انتخاب و درست کنید.

1. طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت

چنانچه زمان کافی برای تهیه خمیر تارت را ندارید، یا دوست دارید روش متفاوت تری را برای تهیه تارت توت فرنگی امتحان کنید، بیسکویت برترین جایگزین می تواند باشد. برای این کار، یک بسته بیسکویت پتی بور ساده را با گوشت کوب یا وردنه له کنید. به بیسکویت ها یک قالب 100 گرمی کره آب شده اضافه کنید. پس از ترکیب این دو ماده، مخلوط بیسکویتی را کف قالب و دور دیواره های آن پخش و یکدست کنید. در صورت علاقه فروان به عطر و طعم توت فرنگی، از تهیه چیز کیک توت فرنگی هم لذت خواهید برد.

این ترکیب را حداقل یک ساعت در یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد، سپس به سراغ مراحل بعدی تهیه تارت توت فرنگی بروید.

2. طرز تهیه تارت توت فرنگی با خامه

شما می توانید به جای استفاده از مواد پنیری در لایه میانی، از خامه قنادی یا کرم کاسترد برای این مرحله بهره ببرید. در این صورت، دیگر تارت شما نیازی به رفتن مجدد داخل فر ندارد و یکی از مراحل تهیه آن کمتر می گردد.

برای درست کردن تارت توت فرنگی با خامه، خامه قنادی شیرین منجمد سولیانو خبرنگاران برترین گزینه است. خامه را مطابق دستور درج شده روی بسته بندی، با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. خامه را با قیف روی خمیر پخته تارت بریزید و به سراغ مرحله بعدی، یعنی چیدن توت فرنگی ها بروید.

3. طرز تهیه تارت توت فرنگی با ژله

توت فرنگی با ژله، روش دیگری برای درست کردن این تارت خوشمزه است. در این روش، به یک بسته ژله توت فرنگی نیاز دارید و به جای آن، باید مارمالاد توت فرنگی را از لیست مواد اولیه حذف کنید. ابتدا پودر ژله را با نصف پیمانه آب جوش مخلوط نموده و روی بخار کتری هم بزنید تا دانه های ژله کامل حل شوند.

کمی صبر کنید تا مایه ژله از دما بیفتد. حالا توت فرنگی ها را روی تارت ها بچینید و در مرحله آخر، قدری از ژله روی توت فرنگی ها بریزید. حال تارت ها را در یخچال قرار بدهید تا ژله خودش را بگیرد. با وجود توت فرنگی به آسانی می توانید طرز تهیه چیزکیک با ژله را هم درست کنید.

انتخاب توت فرنگی در تهیه تارت

برای تهیه یک تارت توت فرنگی خوش طعم، انتخاب توت های تازه و با کیفیت اهمیت زیادی دارد. برترین گزینه، خرید توت فرنگی های محلی و فصلی از بازار است؛ هم طعم بهتری دارند و هم تازه تر هستند. اگر دسترسی به آن ها برایتان ممکن نیست، در پی توت هایی باشید که رنگ قرمز روشن، پوست سفت و بدون لک داشته باشند. در نهایت، به عطرشان توجه کنید؛ هرچه بوی شیرین تر و خوش تری بدهند، طعم شان هم همان قدر عالی خواهد بود.

تهیه خمیر تارت توت فرنگی

در تهیه خمیر تارت نباید خمیر را بیش از حد ورز دهید. تنها کافی است کره به خوبی در آرد پخش گردد و از حالت کشسان شدن خمیر جلوگیری کنید. اگر از غذاساز استفاده می کنید، حتما با حالت پالس کار کنید تا خمیر بیش از میزان مخلوط نگردد.

برای آماده سازی راحت تر می توانید خمیر را از قبل آماده نموده و تا یک ماه در فریزر نگه دارید. تنها باید آن را در چند لایه پلاستیک محکم بپیچید. هنگام مصرف، یک شب در یخچال قرار دهید تا یخ زدایی گردد، سپس آن را باز نموده، پهن کنید و مطابق دستور شکل دهید.

امیدواریم شما هم این تارت خوشمزه را در خانه تهیه کنید و همراه با دوستان یا اعضای خانواده تان، از طعم استثنایی اش لذت ببرید. اگر این تارت را تهیه نموده اید، از شما دعوت می کنیم که تجربه تان را با ما و خوانندگان خوب خبرنگاران در میان گذاشته و از روش های مخصوص تان برای پخت تارت توت فرنگی در خانه بگویید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 11 شهریور 1404 بروزرسانی: 11 شهریور 1404 گردآورنده: gardeshia.ir شناسه مطلب: 2573

به "طرز تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی بهتر از نمونه بازاری با تمام نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی بهتر از نمونه بازاری با تمام نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید