طرز تهیه سوپ گولاش ، غذای ملی خوشمزه و مقوی مجارستانی (تور مجارستان ارزان)
به گزارش گردشیا، بد نیست بدانید سوپ گولاش واقعی خورش نیست، بلکه یک و راحت و در عین حال مجلسی است با پودر فلفل پاپریکا، یک غذای نونی خوشمزه. سوپ گولاش یکی از خوشمزه ترین غذاهای ملی مجارستان و یکی از نمادهای این کشور است. طرز تهیه سوپ گولاش مجارستانی را در بخوانید و با همراه باشید تا به شما بگوییم که اصلا گولاش چیست؟
با ما سفر کنید و با تور مجارستان ارزان از کشور جذاب اروپایی دیدن کنید و شهر زیبای بوداپست مجارستان را ببینید.
گولاش چیست؟
بگذارید همین اول بگوییم که گولاش چیست. گولاش در زبان مجاری به معنی گاوچران است و سوپ گولاش را هم گاوچرانان اختراع نموده اند، به همین دلیل نام آنها را رویش گذاشته اند. طرز تهیه سوپ گولاش بسیار ساده است و احتمالا مشابه آن را در غذاهای ایرانی پخته اید البته با کمی تغییر در جزییات.
گولاش آنقدر معروف است که آن را در کشورهای مختلف می توانید پیدا کنید و دستور پخت شان هم از یک قاعده پیروی می نماید برای مثال طرز تهیه گولاش اتریشی با طرز تهیه گولاش آلمانی و گولاش ترکی یکسان است و فقط ادویه ها فرق دارند. گولاش مرغ و گولاش گوشت هم از دیگر نام های خورش گولاش است که فقط نوع گوشت شان فرق دارد.
طرز تهیه سوپ گولاش برای درمان سرماخوردگی
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان تقریبی برای پخت سوپ گولاش: 2 ساعت
مواد لازم برای تهیه سوپ گولاش مجارستانی (برای 5 نفر)
- گوشت گوساله خورشتی: 450 گرم
- سیب زمینی: 400 گرم
- هویج: 3 عدد میانه
- گوجه فرنگی: 3 عدد میانه
- آب جوش: 2 تا 3 لیوان دسته دار فرانسوی
- سیر: 2 حبه
- پیاز: 2 عدد میانه
- فلفل دلمه ای قرمز: 200 گرم
- پاپریکا: 3 قاشق غذاخوری
- پودر زیره سیاه: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه سوپ گولاش مجارستانی
سوپ گولاش یکی از خوشمزه ترین سوپ های سنتی مجارستان است که با استفاده از گوشت گوساله، سیب زمینی، هویج، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز به هماره ادویه ها و طعم دهنده های مختلف تهیه می گردد. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سوپ گولاش مجارستانی آشنا شوید.
مرحله اول؛ پختن گوشت همراه با پیاز و ادویه ها
گوشت گوساله را مکعبی خرد کنید و بشویید. پیاز را نگینی و دو حبه سیر را له کنید و در قابلمه ای با گوشت گوساله تفت دهید. بعد از 2 دقیقه، فلفل قرمز، پودر و را اضافه کنید و به هم بزنید. آب جوش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مواد سوپ گولاش به مدت یک ساعت بپزد.
مرحله دوم؛ اضافه کردن سایر سبزیجات به سوپ گولاش
سیب زمینی و گوجه فرنگی ها را به همان میزان گوشت ها خرد کنید و با و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. میزان یکسان و هماهنگ مواد غذایی، باعث زیبایی غذای شما خواهد شد.
مرحله سوم؛ آماده شدن سوپ گولاش
در این مرحله از طرز تهیه سوپ گولاش مجارستانی یا سوپ گولاش آلمانی و ترکی باید برای غلیظ تر شدن سوپ گولاش، آرد را در کمی آب حل کنید و به آن اضافه کنید. می توانید از اسپاگتی هم بهره ببرید و در 10 دقیقه پایانی به سوپتان اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ نودل چینی و کره ای
فوت و فن های طرز تهیه سوپ گولاش
* بهتر است قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی ها به سوپ گولاش، روی آنها مقداری آب جوش بریزید و پوست آنها را بگیرید.
* نمک را در مراحل پایانی و بعد از پخت گوشت به سوپ گولاش اضافه کنید.
* سبزی هایی مانند پودر آویشن و پونه طعم سوپ گولاش را متحول می نمایند. می توانید از آنها هم در طرز پخت سوپ گولاش بهره ببرید.
* اگر می خواهید اصالت سوپ گولاش را حفظ کنید، آن را در قابلمه چدنی بپزید.
*سوپ گولاش یک غذای نونی خوشمزه است و با نان برشته یا انواع نودل سرو می گردد.
*برای خوش طعم شدن سوپ گولاش مجاری می توانید مقداری به سوپ اضافه کنید.
*به منظور پخت سریع تر گولاش می توانید گوشت را داخل زودپز بپزید و بعد با سبزیجات ترکیب کنید.
*طرز تهیه سوپ گولاش مجارستانی شباهت زیادی به خودمان دارد و شما می توانید بنا به سلیقه خودتان از سبزیجات مختلفی در این غذا بهره ببرید.
*به طور معمول برای تهیه سوپ گولاش از گوشت گاوی استفاده می گردد، اما در صورت تمایل می توانید این سوپ را با گوشت گوسفند نیز آماده کنید.
*در طرز تهیه سوپ گولاش هیچگاه سیب زمینی را در ابتدای مراحل پخت به سوپ اضافه کنید. این کار موجب له شدن سیب زمینی در غذا می گردد.
*برای تزیین سوپ گولاش مجارستانی معمولا مقداری خامه روی سوپ می ریزند.
*برای خوش طعم شدن سوپ گولاش می توانید از مقداری در غذا بهره ببرید.
بیشتر بخوانید: 2 طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز و سفید رستورانی
سوالات متداول
روش تهیه سوپ گولاش با گوشت قلقلی چگونه است؟
برای درست کردن سوپ گولاش با گوشت قلقلی باید همه سبزیجات را با هم ترکیب کنید و سپس گوشت چرخ نموده و پیاز را با کمی ادویه ترکیب کنید و به صورت قلقلی درست کنید و زمانی که سوپ داغ در حال جوشیدن است، قلقلی ها را داخل سوپ بریزید.
طرز تهیه سوپ گولاش آلمانی چگونه است؟
طرز تهیه سوپ گولاش آلمانی با سوپ گولاش مجارستانی فرق دارد. در طرز تهیه سوپ گولاش المانی تنها از تکه های درشت گوشت گاو پخته شده در سس گوجه فراوان استفاده می گردد.
منبع: افق کوروش