طرز تهیه ترشی برگ مو

به گزارش گردشیا، سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد. سرکه به اندازه ای باشد که روی برگ ها را بپوشاند. می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از 3-2 عدد فلفل س قلمی استفاده کرد

طرز تهیه ترشی برگ مو

به گزارش خبرنگاران به نقل از تبیان

طرز تهیه

1برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که حاوی یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن کمی بیشتر می شود(حدود 10 دقیقه) .

2- سپس آن ها را در یک صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود.

3- سبزیجات را ساطوری خرد می کنیم.

4- سیرها را پوست کنده و خرد می کنیم.

5- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به مدت 4- 3 ساعت خیسانده، سپس پاک می کنیم.

6- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می کنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده کرد.

7- در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را کف ظرف پهن کرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.

مجدداً چند عدد دیگر برگ روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می کنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی (قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.

مواد لازم:

یک کیلوبرگ مو
150 گرمسیر
150 گرمموسیر
کمیفلفل دلمه ای رنگی (زرد، قرمز، سبز، ارغوانی)
یک قاشق مرباخوریادویه
یک قاشق مرباخوریزرد چوبه
یک قاشق غذاخوری سرخالینمک
نیم کیلوسبزی معطر
حدود نیم کیلو تا750 گرمسرکه
یک دوم قاشق چای خوریمخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 بهمن 1399 بروزرسانی: 26 بهمن 1399 گردآورنده: gardeshia.ir شناسه مطلب: 1556

به "طرز تهیه ترشی برگ مو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی برگ مو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید