آموزش سوپ جو با شیر و خامه همراه با فیلم
به گزارش گردشیا، سوپ و آش در فصل پاییز و زمستان هواداران بسیاری دارد بخصوص غذا برای شام.این مدل سوپ جو باشیر و خامه بسیار ملین است برای افرادی که دچار سرماخوردگی هستند. سوپ جو بسیار ساده و به عنوان پیش غذا خیلی کاربرد دارد. در سوپ جو با شیر و خامه اگر مقداری کره و جعفری برای تزئین استفاده گردد سوپ جو با شیر و خامه را لذیذتر می نماید.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو با شیر و خامه:
- جو پوست کنده خشک : 200 گرم
- قارچ : 200 گرم
- هویج خردشده : 2 عدد میانه
- جعفری ساتوری شده : 2 قاشق سوپ خوری
- خامه صبحانه : 100 گرم
- شیر : 1 لیتر
- گوشت مرغ ریز شده : 100 گرم
- آب لیمو ترش : 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سفید : 1 قاشق چای خوری
- نمک : به مقدار کم
جو را در قابلمه ای می ریزیم که فضای کافی برای مواد سوپ جو با شیروخامه داشته باشد، هویچ را اضافه می کنیم و تقریباً 20 دقیقه می پزد (اگر کسی سوپ دوست نداشته باشد می تواند به جای شیر از آب مرغ بهره ببرید) مرغ را با یک عدد پیاز و هویج درسته اضافه می کنیم و از هیچ گونه ادویه ای استفاده نمی کینم که رنگ سوپ جو را عوض نکند شیر را به جو اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و کامل مواد با شیر مغزپخت گردد. نمک و فلفل سفید اضافه می کنیم. قارچ را خرد می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم.
توجه داشته باشید جعفری را دقایق آخر به سوپ اضافه می کنیم حتی می توانیم بعدازاینکه سوپ جو با شیروخامه آماده شد جعفری بریزیم تا کاملاً ویتامین c خودش را از دست ندهد. الان گوشت مرغ پخته شده و ریش ریش نموده و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم، مواد باید حتماً سفید و بدون هیچ ادویه ای باشد. به این نکته دقت کنید که با اضافه کردن یک عدد هویج و پیاز داخل مرغ می توانید بوی زهم مرغ را بگیریم. وقتی مواد پخته شد مرغ را به مواد اضافه میکینم. در اینجا چند قاشق سوپ جو شیر و خامه در یک کاسه می ریزیم و با خامه مخلوط میکینم و به هم می زنیم و بعد مستقیم به سوپ اضافه میکینم. این باعث می گردد شک خیلی خوبی به خامه داده گردد که خامه داخل سوپ بریده بریده نگردد و حتی اگر مدت 30 دقیقه خامه روی حرارت باشد هیچ اتفاقی نمی افتد و بریده بریده نمی گردد و بعد آماده شدن جعفری را اضافه میکینم؛ و همین طور می توانید سوپ جو شیر و خامه لذیذ را با نون تست میل کنید.
مرحله 1- خیس کردن جو و پختن مرغ
مرحله2- پختن مرغ با پیاز و سیر
مرحله 3- خرد کردن سبزی و هویج و قارچ
مرحله 4- ریختن جو پرک در قابلمه
مرحله 5- خرد کردن پیاز و تفت دادن آن
مرحله 6- اضافه کردن مواد خرد شده(هویج، قارچ) به همراه جو به پیاز تفت داده شده
مرحله 7- اضافه کردن آب مرغ و مرغ ریش ریش شده به بقیه مواد
مرحله 8- اضافه کردن جعفری و شیر به مواد
و در نهایت بعد از چند قل زدن و جوشیدن شیر زیر سوپ جو را خاموش نموده و با خامه سرو نمایید.
نکاتی در خصوص جو:
جو پوست کنده یا پرک فرقی ندارد ولی اگر جو شما پوست کنده شده بود بهتر است از شب قبل آن را خیس کنید یا یکی دوساعتی قبل پخت آن را خیس کنید و آب روی آن را دور بریزید و داخل قابلمه به مقدار لازم آب بریزید تا بپزد.
- اگر نمی خواستیم سوپ جو با شیر و خامه رقیق داشته باشیم و سوپمان خوب جا بیوفتد، سوپ را روی شعله ملایم می گذاریم بپزد.
- لطفاً هویج را رنده نکنید چون رنگ سوپ جو با شیروخامه را تغیر می دهد.
- در سوپ جو با شیر با خامه می توانید از فلفل قرمز همچون فلفل سیاه بهره ببرید و تنها تفاوت آن با فلفل سیاه، رنگ آن است و عطر تندتری نسبت به فلفل سیاه دارد.
- در سوپ جو با شیر و خامه می توانید به جای استفاده از خامه از شیر پرچرب بهره ببرید.