پخت کروسان خانگی به ساده ترین روش
به گزارش گردشیا، کروسان می تواند یک میان وعده خوشمزه در کنار چای باشد. کروسان در کنار چای حکم یک شیرینی خوشمزه و مقوی را دارد.
طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا بسیار ساده و خوشمزه است. کروسان اصلی دستور پخت متفاوتی دارد و ما به علت افزایش سرعت عمل از خمیرهزارلا برای تهیه این نان استفاده می کنیم. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید.
عناوین مطلب
- مواد لازم برای تهیه کروسان با خمیر هزارلا
- طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا
- مرحله اول
- مرحله دوم
- بعلاوه بخوانید:
مواد لازم برای تهیه کروسان با خمیر هزارلا
- خمیر هزارلا: یک بسته
- شکلات کاکائویی تخته ای: به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- کنجد: در صورت دلخواه
طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا
خمیر هزارلا را می توانید به صورت آماده در بیشتر سوپرمارکت ها پیدا کنید و سرعت عمل تان را در پخت کروسان بالا ببرید.
مرحله اول
اجازه دهید خمیر هزارلا از حالت انجماد خارج گردد و بعد رول آن را باز کنید. خمیر را تا خاتمه به شکل مثلثی برش بزنید. با قاشق روی هر کدام از خمیرهای مثلثی از مواد دلخواه تان بمالید.
مرحله دوم
می توانید به جای شکلات کاکائویی بن ماری شده (ذوب شده با بخار آب)، از شکلات شیری، شکلات صبحانه، نوتلا، شیره خرما و کرم کاکائوها استفاده کنید. از سمت قاعده مثلث، خمیر را رول کنید و در خاتمه روی آن مقداری زرده تخم مرغ هم زده و کنجد بزنید. کروسان ها را در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
- نکته1: می توانید با خم کردن رول کروسان قبل از پخت، شکلی مجذوب کننده و هلالی به آن بدهید.
- نکته2: اگر بخواهید رول خمیر هزارلا را به صورت منجمد باز کنید لایه های آن می شکند و مناسب پخت کروسان نیست.