ماجرای کلاهبرداری 14هزار دلاری یک آژانس از متقاضیان مهاجرت
به گزارش گردشیا، خبرنگاران : در پی کلاهبرداری و جعل اسناد و مدارک ویزای کانادا از سوی یک شرکت خدمات مسافرتی در تهران، معاون نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور با ارائه توضیحاتی درباره آخرین شرایط این شرکت که حدود یک ماه پیش تعلیق مجوز شده بود، گفت: هرگونه فعالیت مهاجرتی و اقامت دائمِ کشورهای دیگر در آژانس های مسافرتی، غیرمجاز و ممنوع است.
اسماعیل برات درباره خبر منتشر شده مبنی بر شکایت حدود 300 نفر از یک شرکت خدمات مسافرتی در تهران که با ادعای داشتن مجوز رسمی در زمینه مهاجرت، با عنوان ایجاد موقعیت کاری در کانادا با دریافت مبالغی به دلار از حدود 800 تا 14هزار دلار از حدود 300 نفر، به جعل مدارک مهاجرتی و ویزا اقدام نموده است، به ایسنا گفت: بر اساس آنالیز های اجرا شده و گزارش اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، معین شد که قرارداد مسافران و متقاضیان این نوع ویزا، با واحد دیگری بسته شده که آن شرکت اساساً از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوزی نداشته است، اما درباره شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری که اکنون از آن به خاطر جعل اسناد و مدارک ویزای کانادا شکایت شده است، باید گفت که مجوز این آژانس مسافرتی حدود یک ماه پیش، به علت شکایات متعدد و بعلاوه رعایت نکردن بعضی ضوابط آئین نامه ای همانند تعطیل بودن، تعلیق شده است.
او اضافه کرد: آن 300 نفر متضرر که در خبرها اعلام شده است نیز تا کنون برای ثبت شکایت از شرکت خدمات مسافرتی مذکور، به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، مراجعه ای نداشته و شکایتی را هم ثبت ننموده اند که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جریان و پیگیر موضوع باشد.
برات گفت: رسیدگی به شکایات از دفاتر خدمات مسافرتی فرآیندی دارد؛ با توجه به این که مجوز این شرکت حدود یک ماه پیش تعلیق شده است، اگر در فاصله معین شده برطرف اشکال نکند، مطابق مقررات، لغو مجوز می گردد. لذا بدیهی است اگر از این آژانس در اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران شکایتی ثبت گردد، در فرایند لغو مجوز سرعت بخشیده خواهد شد.
معاون نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور در ادامه تاکید نمود: بر اساس قوانین و مقررات، آژانس های خدمات مسافرتی می توانند خدمات گردشگری از جمله اخذ روادیـد، تنظـیم و انجـام مـسافرت گروهـی داخلی و خارجی، ذخیره مکان اقامتی و هرگونه خدمات مرتبط با سفرهای گردشگری را ارائه دهند، لیکن در حال حاضر مجاز به ارائه خدمات مهاجرات و اقامت دائم نبوده و در صورت احراز با متخلف برخود خواهد شد.
برات یادآور شد: بر اساس ماده 30 آئین نامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفترهای خدمات مسافرتی، سیاحتی، جهانگردی و زیارتی مصوب 1380، دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی موظف به رعایت سیاست ها و خط مشی های وزارت گردشگری هستند.
منبع: توریسم آنلاین