انگاپت: آماده مقایسه شدن با لئون هستم

به گزارش گردشیا، ستاره فرانسوی تیم زنیت گفت: نام زنیت مساوی با پیروزی است و من خوشحالم که پایان توانستم برای این تیم بازی کنم.

انگاپت: آماده مقایسه شدن با لئون هستم

به گزارش خبرنگاران، اروین انگاپت، ستاره تیم ملی والیبال فرانسه، نخستین بازی خود را برای تیم زنیت کازان در سوپر لیگ روسیه انجام داد. او جایگزین ویلفردو لئون، بازیکن کوبایی الاصل این تیم شد.

انگاپت در مورد حضور خود در زنیت گفت: من آماده مقایسه شدن با لئون هستم. وقتی قراردادم را به زنیت امضا کردم، می دانستم که تحت فشار زیادی خواهم بود ولی این برای من خوب است و آن را دوست دارم.

او ادامه داد: من در کازان هستم تا همه عناوین را ببرم. نام زنیت مساوی با پیروزی است. من خوشحالم که پایان توانستم برای این تیم بازی کنم، البته انتظار نداشتم که برای نخستین بازی، مدت زیادی در زمین باشم ولی پیش از بازی به آلکنو (سرمربی زنیت) گفتم که می تواند روی من هر اندازه که تیم احتیاج داشته باشد، حساب کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 19 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gardeshia.ir شناسه مطلب: 139

به "انگاپت: آماده مقایسه شدن با لئون هستم" امتیاز دهید

1 کاربر به "انگاپت: آماده مقایسه شدن با لئون هستم" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انگاپت: آماده مقایسه شدن با لئون هستم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید