این کار آشپزخانه شما را زیبا و مجذوب کننده می نماید
به گزارش گردشیا، آیا دوست دارید تغییرات زیبایی را در آشپزخانه خود ایجاد کنید؟ تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
کاشی از جمله مصالحی است که از گذشته تا به امروز نقش مهمی در خانه های ایرانی داشته و ویژگی ها و مزایای آن باعث شده است که هنوز هم هواداران خود را داشته باشد. یکی از موارد مصرف کاشی در منزل و در آشپزخانه به عنوان بین کابینتی است. در این مطلب از خبرنگاران به معرفی کاشی بین کابینتی در دکور آشپزخانه می پردازیم.
کاشی بین کابینتی در دکور آشپزخانه ، برترین انتخاب کدام است؟
از بین همه مصالح کاشی بین کابینتی با ویژگی های مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت، تنوع طرح و نقش و رنگ، قابلیت شستشوی راحت و غیره انتخاب بسیاری از افراد است.
انتخاب رنگ کاشی بین کابینتی
اولین ویژگی که در کاشی بین کابینتی آشپزخانه به چشم می خورد رنگ آن است. رنگ کاشی بین کابینتی با توجه به رنگ وسایل دیگر مخصوصا کابینت ها معین می شود. اگر کابینت های رنگ روشن دارید، کاشی بین کابینتی با رنگ متفاوت و پررنگ تر مجذوب کننده تر است. ولی اگر کابینت های شما رنگ تیره دارد یا طرح دار است. بهتر است فضای بین کابینت ها رنگ روشن تر داشته باشد و ترجیحا ساده باشد. اگر تنالیته های رنگی در دکوراسیون آشپزخانه شاد و براق هستند، می توانید کاشی بین کابینتی با رنگ های خنثی تهیه کنید تا مانند یک پس زمینه برای دکور فضا باشد.
طرح های کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی تنوع زیادی دارد؛ از کاشی بین کابینتی ساده و تک رنگ گرفته، تا کاشی هایی طرح دار و با فرم متفاوت. قبلا هم به این موضوع اشاره کردیم که بین طرح و رنگ وسایل مختلف آشپزخانه باید هماهنگی وجود داشته باشد تا کل دکوراسیون آشپزخانه یکپارچه و منسجم باشد. کاشی های طرح دار برای آشپزخانه ای با کابینت های ساده، مجذوب کننده به نظر می رسد. هرچند ممکن است شما بخواهید بین کابینت های ساده، کاشی هایی ساده و بدون طرح داشته باشید. انواع کاشی بین کابینتی می تواند در طرح های کاشی تک رنگ، کاشی با طرح های هندسی، کاشی گل دار، کاشی بین کابینتی ساده، کاشی با نقوش اسپانیایی، کاشی شش ضلعی، کاشی های باریک، کاشی بین کابینتی سه بعدی، نقوش منحنی و غیره فراوری شوند.
سبک طراحی کاشی بین کابینتی
اگر از جمله افرادی هستید که به سبک دکوراسیون فضاها اهمیت می دهید، ضروری است در طراحی دکوراسیون آشپزخانه همه اجزا و جزئیات را مدنظر قرار دهید. اگر دکوراسیون آشپزخانه مدرن را می پسندید، کاشی بین کابینتی مات یا براق به رنگ خنثی می تواند یک انتخاب مناسب باشد. اگر آشپزخانه ای کلاسیک با کابینت های ممبران دارید، کاشی بین کابینتی سفید و طلایی که نقوش ساده و ظریفی دارد، ترکیب جالبی ایجاد می کند. با توجه به نوع دکوراسیون، انواع کاشی های زیر می تواند انتخاب شما باشد:
- کاشی بین کابینتی مدرن
- کاشی بین کابینتی کلاسیک
- کاشی بین کابینتی ممبران
- کاشی بین کابینتی اسپانیایی
سایز کاشی بین کابینتی
کاشی های بین کابینتی می توانند ابعاد مختلفی داشته باشند. بعضی از انواع کاشی بین کابینتی چسبی، ابعاد کوچک تری دارند و در کنار هم صفحه شطرنجی یکدست و مجذوب کنندهی را می سازند. با توجه به اینکه فضای بین کابینت ها چه ابعادی دارد؛ می توانید کاشی متناسب با آن را انتخاب کنید. احتمالا کاشی با ابعاد بزرگ برای یک فضای بین کابینت کوچک مجذوب کننده نخواهد بود. پس مقیاس فضا را دست کم نگیرید. برای اینکه آشپزخانه خود را زیبا کنید به مطلب چگونه لکه های سخت روغن را از روی کابینت ها پاک کنیم؟ سر بزنید.
کاشی بین کابینتی مات یا براق
یکی دیگر از ویژگی های کاشی بین کابینتی که در انتخاب کاشی باید به آن توجه کرد، براق یا مات بودن است. کاشی بین کابینتی براق می تواند یک فضای تمیز و زیبا را در آشپزخانه متجلی کند و کاشی بین کابینتی مات، به شیک کردن فضای بین کابینتی یاری می کند. بین کابینتی های مات برای آشپزخانه های پرنور و روشن مناسب است. کاشی مات آلودگی را کمتر نشان می دهد در نتیجه ممکن است دیرتر به سراغ تمیز کردن آن بروید. در نتیجه کارتان کمی سخت تر می شود. کاشی بین کابینتی براق برای آشپزخانه کوچک مناسب است و تمیز کردن آن راحت تر است.
نوع نصب کاشی بین کابینتی
ممکن است برای بعضی از افراد، نصب کاشی بین کابینتی کاری سخت به نظر برسد. کاشی های بین کابینت ممکن است در نوع نصب هم متفاوت باشند، بعضی از انواع کاشی با استفاده از ملات نصب می شوند و بعضی از آن ها کاشی بین کابینتی چسبی هستند که برای نصبشان از چسب مخصوص استفاده می شود. اگر این موضوع برایتان اهمیت زیادی دارد باید هنگام خرید به آن توجه کنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب با این کار مبلمان کهنه خود را نو کنید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا